Ervaringen

Hoe hebben cliënten onze kraamzorg ervaren? Zijn zij tevreden over onze kraamverzorgenden en raden zij ons aan? Uit cijfers blijkt dat 98% van onze cliënten bij een volgende zwangerschap weer voor onze kraamzorg kiest, en de gemiddelde waardering een 9,1 is!

Birgit uit Lent

De verzorging gebeurde met heel veel liefde en vol enthousiasme. Hele duidelijke uitleg en altijd voldoende tijd hiervoor. Ans is een ontzettend liefdevolle, gepassioneerde kraamverzorgende en werkt iedere dag met hetzelfde enthousiasme van begin tot eind! Niets dan lof, dankzij haar hebben we een fantastische kraamperiode gehad!

Baby in bad doen met hulp van het oudere zusje door de Kraamverzorgster Kraamzorg Zuid-Gelderland
Kraamverzorgster Kraamzorg Zuid-Gelderland met slapende baby op haar borst

Kim uit Wijchen

Miranda is echt een gewéldige kraamverzorgster! Zo lief en gezellig, wij hebben echt een geweldige kraamtijd gehad door haar! Ik beveel Miranda voor iedereen aan!

Sanne uit Wijchen

Na een fijne thuisbevalling zijn wij begonnen aan een heerlijke kraamweek met onze lieve kraamverzorgster Wendy. Naast de lekkere fruitcocktails, kopjes thee, beschuit met muisjes en de goede zorg/hulp voor onze kleine meid Sofie, betrok ze ook grote zus Tess overal bij. Samen helpen met een badje, flesje, en het knuffelen, kreeg ze ook iedere ochtend weer een mooie vlecht in haar haartjes. Aan het einde van de week een welverdiend kraamdiploma gekregen. Kortom een hele fijne kraamtijd!

Kraamzorg Zuid-Gelderland de baby en het oudere zusje thuis met het kraamdiploma voor broer en zus
Kraamverzorgster Kraamzorg Zuid-Gelderland met babyfoto en kaart

Anke uit Nijmegen

Miranda was fantastisch! Ze voelde goed aan waar behoefte aan was en wist daar op een heldere, betrokken manier op in te springen. Ze verdient een bonus.

Kim uit Groesbeek

Dirkje was top om bij de bevalling te hebben, erg rustig en kundig. Daarnaast zeer vriendelijk, iemand waarbij je je prettig voelt. Lotte was ontzettend fijn als kraamverzorgende. Hele goede zorg voor ons hele gezin. Goede tips en adviezen en dit alles op een hele prettige, niet-belerende manier. Wij waren heel erg blij met Dirkje en Lotte!

Kraamverzorgster Kraamzorg Zuid-Gelderland met een trotse oudere zus met het kraamdiploma voor broer en zus
Kraamverzorgster Kraamzorg Zuid-Gelderland met baby en met een trotse oudere broer met het kraamdiploma voor broer en zus

Kristel, Jacob, Jari en Liz uit Deest

Wij raden iedereen aan om kraamzorg van Kraamzorg Zuid-Gelderland te nemen vanwege onze super goede ervaringen.

Bij thuiskomst uit het ziekenhuis mochten wij kraamverzorgster Mariëlle ontvangen, daar waren we super tevreden over. Onze Liz kon haar temperatuur niet stabiel houden en Mariëlle stuurde ’s avonds nog een berichtje ter controle. Ze is super meedenkend.

Wij waren ook super blij met Wilhelmien. Vooral omdat ze heel erg betrokken was met ons oudste zoontje Jari en hem goed betrok bij de verzorging van Liz. Hij heeft mede door de hulp van Wilhelmien zijn diploma als hulp van de kraamverzorgster gehaald. Wilhelmien was ook erg zorgzaam en lief voor ons allemaal. We konden alles vragen zonder dat er een drempel was.

Loes uit Nijmegen

Het was goed en prettig dat de kraamverzorgende Anja de regie nam in de samenwerking. Wij hebben de kraamverzorgster als een heel prettig mens ervaren. Vragen konden zonder drempel gesteld worden, en er werd meegedacht. Toen er vragen waren over het gewicht van onze dochter Lisa werd er meteen actie ondernomen. Tips en adviezen werden gedeeld.

Kraamverzorgster Kraamzorg Zuid-Gelderland met baby in haar armen