Hartige bladerdeeghapjes (40 stuks)

Ingrediënten:

  • 1 pak diepvries bladerdeeg
  • 1 potje groene pesto
  • 2 pakjes geitenkaas
  • 2 bakjes cherry tomaatjes

Bereidingswijze voor ongeveer 40 hapjes:

  1. Haal de bladerdeeg uit de verpakking en snijd deze in bevroren toestand per vel in 4-en, laat deze verder ontdooien
  2. Snijd de tomaatjes in 4-en en snijd de geitenkaas in kleine blokjes
  3. Besmeer het vierkante stukje bladerdeeg in het midden (maak er een rondje van) met een halve theelepel pesto. Je besmeert dus niet het gehele vierkant! De hoeken en de randen blijven blanco dit omdat bij het afbakken de randen mooi rijzen.
  4. Leg er een in vieren gesneden tomaatje op en een paar kleine blokjes geitenkaas.
  5. Blijf dit herhalen totdat alle bladerdeeghapjes klaar zijn
  6. Plaats ze allemaal op een met bakpapier bekleden bakplaat en zet ze in de oven op 180 a 200 graden totdat de geitenkaas gesmolten is
« Terug naar overzicht