Intake kraamzorg

Kraamzorg op maat? Dat krijg je bij Kraamzorg Zuid-Gelderland. We werken volgens het landelijk indicatieprotocol, een handleiding waarmee kraamzorgaanbieders, verloskundigen en verzekeraars bepalen welke kraamzorg nodig is. Daardoor krijg je de zorg die zowel qua inhoud als qua uren afgestemd is op jouw situatie.

Wat bespreken we tijdens een intake kraamzorg?

Tijdens het intakegesprek bespreken we samen jouw situatie en kijken we hoe onze kraamzorg daarop kan aansluiten. Afhankelijk van de keuze van jouw zorgverzekeraar voeren we het gesprek telefonisch of tijdens een huisbezoek. In beide gevallen leggen we de uitkomsten vast in een zorgovereenkomst. Daarnaast ontvang je een zorgdossier. In dat dossier rapporteert de kraamverzorgende belangrijke zaken tijdens de kraamperiode. Uiteraard heb je tijdens het intakegesprek ook uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen over de bevallings- en kraamperiode.

een zwangere vrouw met materialen en middelen ter voorbereiding op de intake van kraamzorg

Telefonische intake kraamzorg of huisbezoek?

Bepaalt jouw zorgverzekeraar dat het intakegesprek telefonisch plaatsvindt maar stel jij een huisbezoek op prijs? Neem dan contact met ons op zodat we alsnog, rond de zevende of achtste maand van je zwangerschap, een afspraak kunnen maken: 024 – 30 94 800.