Adoptiezorg

Adoptiezorg

Een baby adopteren is een enorme stap. Jarenlange onderzoeken en wachttijden zijn er aan vooraf gegaan. En dan is het eindelijk zo ver en mogen jullie, je baby naar huis halen. Er zijn dan vast veel praktische vragen over de verzorging van jullie baby. Je kunt gebruik maken van onze kraamzorg. Je kunt je zorgverzekeraar vragen naar de vergoeding hiervoor.

Baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Praktische tips

Onze kraamverzorgende zal jullie voorzien van praktische tips over de verzorging van jullie baby en jullie het vertrouwen geven wat je als ouders zo hard nodig hebt. Zeker in deze unieke situatie. Ook wanneer er sprake is van twee vaders, die beide vader worden door middel van adoptie, kunnen jullie gebruik maken van adoptiezorg. Geef jullie wensen bij ons aan en onze kraamverzorgende komt jullie graag ondersteunen in deze bijzondere tijd.

Vul je postcode in

Waar zijn wij actief?

Wij bieden kraamzorg in de hele regio Zuid-Gelderland en in een aantal gemeenten tussen Arnhem en Nijmegen. Woon je in Duitsland, dan bieden we alleen kraamzorg als je een Nederlandse verloskundige hebt. Ook bieden we kraamzorg in de gemeenten Grave, Mook en Molenhoek.