Omelet met kaas en noten

Recept voor omelet met kaas en noten

Ingrediënten:

  • 10 walnoten
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels crème fraiche
  • 20 sprietjes verse bieslook
  • 100 gram gesneden belegen kaas
  • 2 plakken jonge kaas
  • Peper & zout
  • Boter of margarine

Bereidingswijze:

  1. Hak de walnoten en rooster ze in een droge koekenpan ca. 4 minuten
  2. Klop de eieren los met crème fraiche en breng op smaak met zout en peper
  3. Was en knip de helft van de bieslook fijn en roer de geknipte bieslook door het eimengsel
  4. Ontkorst de kaassoorten en snij ze in repen
  5. Verhit de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel erin
  6. Verdeel de belegen en de jonge kaas over het eimengsel. Leg een deksel er boven op zodat de kaas goed kan smelten
  7. Strooi de walnoten erover en draai de omelet voorzichtig om
  8. Garneer de omelet met de rest van de bieslook
« Terug naar overzicht