Moeder massage

Moeder massage

Hoe heerlijk is het om te kunnen ontspannen een moment voor jezelf te hebben in een hectische tijd. Je lijf weer te voelen, kunnen ontvangen, los te laten en positiviteit te ervaren.

Hoofdmassage/ Nek en schouders:
Positieve effecten zijn: Sterker immuunsysteem, vernieuwde energie, helderheid en een beter geheugen, diepere en rustige ademhaling, beter in en door slapen, een gevoel van rust, kalmte en welzijn, verhoogd gevoel van eigenwaarde en een groter lichaamsbewustzijn.

Algehele ontspanningsmassage:
Deze massage is gericht op ontspanning van het hele lichaam. Van tevoren spreken we af welke delen we wel of niet masseren.

Holistisch pulsen:
Is een combinatie van rollen, schudden, wiegen, pulsen en stretchen. Het lichaam wordt op een zachte manier in een prettig ritme in beweging gebracht. Hierbij werken we niet met olie en lig je gekleed op de massagetafel.

De massages nemen ongeveer 60 minuten (inclusief opbouw en afbreken van massagetafel/stoel) in beslag. Alle massages kunnen worden gecombineerd. Vraag naar de mogelijkheden. Wij brengen alle benodigdheden mee, inclusief massagetafel/stoel. Het is raadzaam om tijdens de massage iemand in huis te hebben voor de baby/kinderen om te kunnen genieten van echt een uurtje voor jezelf.

Bij medische klachten of twijfel altijd je behandelend arts raadplegen

De oliën die wij gebruiken zijn:

  • Lavendel: Kalmerend, verzachtend, brengt emoties in evenwicht.
  • Kamilleolie: Stimuleert de darmen bij obstipatie samen met een buikmassage. Kalmeert bij spanning en stress in het lichaam en ziel. En werkt verzachtend op heftige emoties.
  • Amandel: Neutrale verzachtende olie.

Voor de kosten zie ons kostenoverzicht.

Contact
Mail: nazorg@kraamzorgzuidgelderland.nl
Telefoonnummer: 06 – 254 670 99