Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn Heidie van de Geijn (1965) en Jesca van Ottele (1974). Beide al ruim 25 jaar enthousiaste kraamverzorgende van beroep. Vanuit onze beroepservaring, maar zeker ook uit eigen ervaring, weten wij hoe het is om moeder te worden.

Dat een bevalling of kraambed niet loopt of voelt zoals verwacht, zien wij regelmatig. Toch moeten wij het kraambed afsluiten, ondanks dat de jonge moeder nog niet helemaal lekker in haar vel zit.  Hoe fijn zou het zijn als je dan toch nog even op een laagdrempelige manier, zonder oordeel met een deskundige kan overleggen? Bijvoorbeeld over het oppakken van je dagritme, borst of flesvoeding, huilen, slaapproblemen en het toepassen van warmte bij je kindje.

Om jonge moeders te kunnen ondersteunen en adviseren zijn wij ons gaan specialiseren in coaching, warmtezorg, babymassage, moeder massage en Dunstan babytaal. Ons doel is om jonge gezinnen vertrouwen te geven om hun intuïtie te volgen in hun nieuwe situatie. Hierbij stellen wij de mens centraal, niet de volgorde, niet de methodiek, maar de persoon in zijn geheel. Ieder mens is uniek iedere situatie is anders en daar spelen wij op in!

Contact
Mail: nazorg@kraamzorgzuidgelderland.nl
Telefoonnummer: 06 – 254 670 99