Welke kraamzorg kiezen?

Welke kraamzorg kiezen?

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Naast het genieten van de zwangerschap komt er ook allerlei geregel om de hoek kijken. Je dient bijvoorbeeld te kijken naar welke kraamzorg organisatie het beste past bij jou en jouw behoeften.

Wat is kraamzorg?

Kraamzorg start vanaf de geboorte van je baby. Onze kraamverzorgenden is er vanaf de bevalling bij om de verloskundige te assisteren en jou te begeleiden. Het uiteindelijke doel is om je baby zelfstandig te kunnen verzorgen na onze kraamzorg.  Tijdens de kraamtijd zijn wij er voor je om je te voorzien van advies en natuurlijk je te ontzorgen om te kunnen genieten van je kindje.

Verschillende soorten kraamzorg

Bij Kraamzorg Zuid-Gelderland bieden wij drie typen kraamzorg aan, zodat er altijd kraamzorg is die bij jouw wensen past. Daarnaast passen wij onze zorg altijd aan op jouw situatie. Bij ons kun je kiezen uit de volgende typen kraamzorg:
  • Gewone kraamzorg
    Onze kraamverzorgende heeft kort samengevat de volgende taken: verzorging van jou en je baby, het geven van voorlichting en advies en het uitvoeren van huishoudelijke taken.
  • Natuurlijke kraamzorg
    Bij natuurlijke kraamzorg staat de samenhang tussen lichaam, ziel en geest centraal. Onze kraamverzorgende geeft dan meer  aandacht aan sfeer, rust en regelmaat, stilte en warmte.
  • Warmtezorg
    Warmtezorg is een variant van natuurlijke kraamzorg. De verzorging van de baby wordt gedaan met warme materialen, waardoor de baby zo min mogelijk energie verliest. Daarnaast leer je hoe je jullie baby warm kunt inwikkelen zodat hij of zij zich extra geborgen voelt.

Ook als de omstandigheden anders of minder onbezorgd zijn krijg je de kraamverzorgende die bij jou past. Onze kraamverzorgenden zijn hoog gekwalificeerd en geschoold volgens de laatste inzichten. Lees meer over onze speciale kraamzorg.

Daarnaast is het ook mogelijk om de kraamtijd in overleg over een langer tijd te spreiden en zelf in te delen. Ook bieden wij nazorg aan. Weet je nu nog niet welke kraamzorg je moet kiezen? Of wil meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

 Neem contact op

Kraamzorg regelen bij Kraamzorg Zuid-Gelderland

Ben je enthousiast geworden over ons aanbod kraamzorg? Vraag direct kraamzorg aan via onze website!

 Meld je direct aan!