Zorg in het Amalia kinderziekenhuis

Zorg in het Amalia kinderziekenhuis

Je baby kan ook opgenomen worden op de zogenaamde medium care in het Amalia kinderziekenhuis. Als ouders mag je hier ook de hele dag verblijven (inroomen). Als jij nog kraamvrouw bent (in de eerste 10 dagen na je bevalling), kan een kraamverzorgende van Kraamzorg Zuid-Gelderland jou daar verzorgen.

slapende baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Kraamzorg op de medium care in het Amalia kinderziekenhuis

De kraamverzorgende komt naar jullie kamer in het ziekenhuis en doet de controles bij jou en kan je begeleiden bij de voeding. Verder zal ze je ondersteunen bij waar jij behoefte aan hebt en nodig hebt. Ze stemt hierbij heel goed af met de verpleegkundigen van de afdeling die de zorg voor jullie zieke baby hebben. Zij zal vooral voor jou en je partner de tijd nemen om een luisterend oor te zijn, zodat jullie je verhaal bij haar kwijt kunnen en gesteund voelen. Een hele waardevolle vorm van kraamzorg.

*NB in onze regio verzorgt alleen Kraamzorg Zuid-Gelderland deze dienst

Vind jouw kraamzorg

Kraamzorg in jouw buurt

Kraamzorg Zuid-Gelderland bestaat uit een hecht team deskundige collega’s. Elke moeder, elk gezin, elke baby is uniek. Luisteren naar jouw wensen, ons inleven in jouw situatie en inspelen op jouw behoefte. Dát is onze kracht. Wil jij je aanmelden voor kraamzorg bij ons? Doe hier de postcode check en kijk of wij ook in jouw gemeente kraamzorg geven.