Samenwerking

Samenwerking

Wij werken heel nauw samen met de verloskundigen in de regio. Onze kraamverzorgende en jouw verloskundige kennen elkaar. Weten wat je aan elkaar hebt is belangrijk voor ons. De verloskundigen vinden het belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de grote professionaliteit en deskundigheid van onze kraamverzorgenden.

Ziekenhuizen, Jeugdgezondheidszorg en VSV

We werken ook nauw samen met de ziekenhuizen in onze regio. In de meeste ziekenhuizen verzorgen wij de assistentie bij de poliklinische bevalling en in het Amalia kinderziekenhuis en Pantein ziekenhuis Boxmeer geven we als dat mogelijk is, kraamzorg binnen de muren van het ziekenhuis.

We zorgen voor een goede overdracht naar de afdeling Jeugdgezondheidszorg van de GGD. Zodat de jeugdverpleegkundige weet hoe de bevalling en kraamtijd verlopen zijn en de begeleiding door gaat op het consultatiebureau.

We zijn partner in VSV (verloskundig samenwerking verband) SAMEN zorgen voor nieuw leven in regio Nijmegen en VSV Kracht in Arnhem en zijn samenwerkingspartij van Geboortezorg Boxmeer. Link website www.samennijmegen.nl

Verloskundige praktijk Nijmegen en omgeving

Verloskundige praktijk Arnhem e.o