Onze visie: Kraamzorg met heel ons hart

Onze visie: Kraamzorg met heel ons hart

Elke moeder, elk gezin, elke baby is uniek.

Luisteren naar jouw wensen, ons inleven in jouw situatie en inspelen op jouw behoefte; dát is onze kracht. Wij willen dat jouw kraamtijd een mooie, onvergetelijke tijd wordt. En dat je na de kraamweek met je kersverse gezin de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat.

Je bent zwanger: gefeliciteerd!

De komst van je baby is een bijzondere gebeurtenis. Ook als het je tweede of derde kind is. Onze kraamverzorgenden beseffen hoe speciaal het is om voor korte tijd bij jullie nieuwe gezin te horen. Wij staan voor je klaar tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. En zorgen voor jou, je baby en je gezin tijdens de kraamtijd. Elke situatie is uniek. Wat heb jij als moeder nodig? En je baby? En de rest van je gezin? De kraamverzorgenden van Kraamzorg Zuid-Gelderland zorgen voor een onbezorgde en onvergetelijke kraamtijd. Wij zijn de kraamverzorgende die jíj nodig hebt.

Kraamzorg natuurlijk!

Met onze kraamzorg kun jij je koesteren in de sfeer van warmte en rust. Dat gevoel kunnen we nog versterken met onze natuurlijke kraamzorg. Dan worden jij, je baby en gezin met nog meer natuurlijke middelen en materialen verzorgd. Dat kan met katoenen luiers en wollen wikkeldoeken of door je baby een kamille buikwikkel te geven bij buikkrampjes. Ook als je natuurlijke kraamzorg wilt, ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Nazorg

Heb je moeite met bijvoorbeeld het vinden van je balans in deze nieuwe levensfase? Zie je soms het positieve even niet en is het allemaal minder leuk dan dat je gedacht had? Samen met jou gaan we kijken naar wat je lastig vindt, stellen we doelen en maken opdrachten zodat je tot nieuwe inzichten komt. Hierdoor krijg je vertrouwen, rust en ontspanning in deze nieuwe fase van je leven. Nazorg is voor iedereen, ook als je geen kraamzorg van KZG hebt gehad. Klik hier voor meer informatie.

Samenwerking in de regio

Om jullie op de beste manier behulpzaam te kunnen zijn, werken we heel nauw samen met alle verloskundigen in de regio. We kennen elkaar en stemmen de zorg voor jou, je baby en je gezin goed op elkaar af. Ook met de ziekenhuizen en jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau) werken we nauw samen.

 Ons werkgebied

Je kunt voor onze kraamzorg kiezen als je woont in de regio Zuid-Gelderland, Arnhem-Zuid of in gemeenten tussen Waal en Rijn. Ook in de gemeenten Cuijk, Grave, Mook, Molenhoek en enkele gemeenten net over de Duitse grens kun je onze kraamzorg krijgen.

Wat je nog wilt weten

De komende maanden groei je letterlijk toe naar je bevalling. Natuurlijk heb je als aanstaande moeder allerlei praktische vragen en bepaalde ideeën over je kraamtijd. Over de zorg, het huishouden, hoe we omgaan met je partner en eventuele oudere zusjes, broertjes en vooral ook over de sfeer. Het gaat erom dat we samen met elkaar een mooie, onbezorgde en onvergetelijke tijd tegemoet gaan. Op deze site worden al veel van je vragen beantwoord. Neem de tijd. Heb je andere vragen of wil je graag overleggen? Wij ondersteunen je graag. Bel gerust op 024 – 30 94 800 of stuur een mailtje naar info@kraamzorgzuidgelderland.nl.

Wij kijken er naar uit om jouw kraamtijd van heel dichtbij mee te maken. Wil jij een kraamverzorgende die met heel haar hart jouw kersverse gezin komt ondersteunen? Meld je dan aan voor kraamzorg van Kraamzorg Zuid-Gelderland.

Meld je direct aan!

Liever telefonisch aanmelden?
Bel ons dan direct op 024 – 30 94 800.