Onze beloftes

Onze beloftes

Wij verlenen kraamzorg met heel ons hart. Voor jou, je baby en de rest van jouw gezin. Wij zorgen voor een fijne en warme start. Met alle hulp waar jij het wenst en verwacht.

Onze beloftes zijn:

  • Je krijgt een kraamverzorgende die past bij jouw wensen en situatie.
  • Onze kraamverzorgende helpt je op weg, we stellen je gerust en we beloven je: na een week kan je het zelf! We doen er alles aan om jullie op weg te helpen.
  • Welke zorgbehoefte jij ook hebt, we garanderen altijd deskundigheid en veilige zorg.

Onze kraamzorg

Bij Kraamzorg Zuid-Gelderland krijg je altijd de beste zorg voor jouw (nieuwe) gezin. Onze kraamzorg bestaat uit een compleet pakket met alles wat je mag verwachten van een kraamverzorgende.

Kraamzorg op natuurlijke wijze

Wat kun je verwachten van de natuurlijke werkwijze van onze kraamverzorgenden?

Onze kraamverzorgenden gebruiken warme materialen bij de verzorging van jouw baby. Op deze manier verliest de baby zo min mogelijk warmte en energie. Wanneer je bijvoorbeeld warme materialen gebruikt tijdens het verschonen, zul je merken dat de baby rustiger blijft en minder huilt.

Samen met je kraamverzorgende bekijk je welke aspecten van onze kraamzorg op natuurlijke wijze aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Kraamzorg extra

Soms verloopt de kraamtijd anders dan verwacht en is er extra zorg nodig. Heb je bijvoorbeeld zorg nodig in de nacht? Of is je baby te vroeg geboren en heb je couveuse nazorg nodig? Ook dan staan wij voor je klaar. Lees hier meer over ‘kraamzorg extra’.

Voor iedereen

Met heel ons hart

We streven ernaar om kraamzorg te bieden voor iedere situatie en zorgvraag. Op een toegankelijke manier zijn wij er voor jullie vragen behoeftes en voorkeuren. Ook tijdens de zwangerschap en na de kraamtijd.
zwangere vrouw bij babybedje - Kraamzorg Zuid Gelderland

Vul je postcode in

Waar zijn wij actief?

Wij bieden kraamzorg in de hele regio Zuid-Gelderland en in een aantal gemeenten tussen Arnhem en Nijmegen. Woon je in Duitsland, dan bieden we alleen kraamzorg als je een Nederlandse verloskundige hebt. Ook bieden we kraamzorg in de gemeenten Grave, Mook en Molenhoek.