Kraamzorg na couveuse

Kraamzorg na couveuse

Wanneer je baby naar huis mag na een (vaak lange) periode in de couveuse kun je gebruik maken van couveuse-nazorg. Het hangt er van af hoe je aanvullend verzekerd bent of dit vergoed wordt door je zorgverzekeraar, dus het is goed dat eerst te checken. Wanneer het niet vergoed wordt, heb je altijd de mogelijkheid zelf uren bij te kopen.

slapende baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Voor je baby zorgen

De kraamverzorgende komt jou en je partner thuis helpen om de overgang naar huis met jullie baby zo rustig mogelijk te laten verlopen. Thuis is de zorg voor je baby toch weer anders. Praktische vragen waarbij de kraamverzorgende je op weg kan helpen zijn o.a.: hoe doe ik mijn baby thuis in bad, welke kleren moet mijn baby aan als we naar buiten gaan, moet ik de kinderwagen voorverwarmen, heeft mijn baby nog een kruik nodig.

De kraamverzorgende heeft antwoord op al jouw vragen. Maar vooral leert ze je naar je baby te kijken en luisteren zonder alle apparaten. Zodat jullie aan het einde van deze dagen het vertrouwen in elkaar en jullie baby ervaren.

Vul je postcode in

Waar zijn wij actief?

Onze diensten worden aangeboden in de uitgestrekte regio van Zuid-Gelderland en in verschillende gemeenten gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Voor bewoners in Duitsland verstrekken wij enkel kraamzorg indien er een Nederlandse verloskundige bij betrokken is. Benieuwd of wij ook in jouw woonplaats kraamzorg leveren? Doe de postcodecheck!