Zorg aan ouders met een beperking

Zorg aan ouders met een beperking

Wanneer je een fysieke beperking hebt is het extra belangrijk dat de kraamzorg goed aansluit bij jouw mogelijkheden. Onze kraamverzorgende heeft daar alle aandacht voor en zal samen met jou kijken naar oplossingen voor jouw situatie.

zwangere vrouw bij babybedje - Kraamzorg Zuid Gelderland

Een kraamverzorgende die je begrijpt

Als je als ouder een verstandelijke beperking hebt, dan is het fijn dat jouw kraamverzorgende begrijpt dat ze de tijd voor jou moet nemen om je alles te leren over de verzorging van je baby. Onze kraamverzorgenden die jou komen helpen, hebben een extra opleiding gevolgd, zodat zij jou en jouw partner zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Kraamzorg in Moeder kind huizen

We geven ook zorg in de moeder-kind huizen in de regio en werken daar met een zogenaamd “smoelenboek” zodat bekend is welke kraamverzorgende de zorg komt verlenen.

Vul je postcode in

Waar zijn wij actief?

Onze diensten worden aangeboden in de uitgestrekte regio van Zuid-Gelderland en in verschillende gemeenten gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Voor bewoners in Duitsland verstrekken wij enkel kraamzorg indien er een Nederlandse verloskundige bij betrokken is. Benieuwd of wij ook in jouw woonplaats kraamzorg leveren? Doe de postcodecheck!