Over ons

Kraamzorg Zuid Gelderland

Wij zijn een hecht team collega’s. Elke moeder, elk gezin, elke baby is uniek. Luisteren naar jouw wensen, ons inleven in jouw situatie en inspelen op jouw behoefte. Dát is onze kracht.

Wil je meer weten over onze visie en werkwijze? Ben je nieuwsgierig naar de mensen achter Kraamzorg Zuid-Gelderland? Of ben je een kraamverzorgende en wil je graag ons team komen versterken?

Op de onderstaande pagina’s lees je meer over onze organisatie en bekijk je onze openstaande vacatures.

Gezin met baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Voor iedereen

Met heel ons hart

We streven ernaar om kraamzorg te bieden voor iedere situatie en zorgvraag. Op een toegankelijke manier zijn wij er voor jullie vragen behoeftes en voorkeuren. Ook tijdens de zwangerschap en na de kraamtijd.
zwangere vrouw bij babybedje - Kraamzorg Zuid Gelderland

Vind jouw kraamzorg

Kraamzorg in jouw buurt

Wij bieden kraamzorg in de hele regio Zuid-Gelderland, het gebied tussen Arnhem en Nijmegen en een aantal gemeenten net over de grens in Duitsland. Ook bieden wij kraamzorg in de gemeenten Cuijk, Grave, Mook, Molenhoek en Landerd. Verder zijn we werkzaam in de dorpen: Herpen, Neerloon, Overlangel en Ravenstein.

Met behulp van de postcodecheck in de Kraamzorg Zoeker kom je er gemakkelijk achter of wij ook in jouw woonplaats kraamzorg verlenen.