Nachtzorg

Nachtzorg

De eerste weken na de bevalling kunnen heel zwaar zijn. De nachten zijn vaak kort en gebroken. Overdag en ’s nachts heb je je handen vol aan je baby. Hier door kun je flink vermoeid zijn. Je kunt het gevoel krijgen dat je het niet meer aan kunt en een gevoel van oververmoeidheid krijgen. Daarom is er nachtzorg.

Korte en gebroken nachten

Terwijl onze professionele kraamverzorgende ’s nachts voor je baby zorgt, kun jij weer eens een paar nachten doorslapen. Door even bij te slapen krijg je weer energie om het zelf op te pakken. Tijdens je kraamtijd kun je (een aantal van je geïndiceerde) uren besteden aan nachtzorg.

Is je kraamtijd afgelopen? Dan kun je nog steeds gebruikmaken van nachtzorg. Je betaalt er extra voor, maar we geven je een mooie korting op het uurtarief.

Vul je postcode in

Waar zijn wij actief?

Onze diensten worden aangeboden in de uitgestrekte regio van Zuid-Gelderland en in verschillende gemeenten gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Voor bewoners in Duitsland verstrekken wij enkel kraamzorg indien er een Nederlandse verloskundige bij betrokken is. Benieuwd of wij ook in jouw woonplaats kraamzorg leveren? Doe de postcodecheck!