Kraamzorg

Kraamzorg met heel ons hart

Wat is kraamzorg?

Kraamzorg start vanaf de geboorte van je baby. Onze kraamverzorgenden assisteert de verloskundige bij de bevalling en is er dus vanaf het begin bij om je te begeleiden. Het doel van onze kraamzorg is om je baby zelfstandig te kunnen verzorgen. Tijdens de kraamtijd zijn wij er voor je om je te voorzien van advies en natuurlijk je te ontzorgen om optimaal van je kindje te kunnen genieten.

 

Wat mag je van Kraamzorg Zuid-Gelderland verwachten?

Bij Kraamzorg Zuid-Gelderland vinden wij elke moeder, elk gezin en elke baby uniek. Daar hoort dan ook passende kraamzorg bij. Wij luisteren naar jouw wensen, leven ons in in jouw situatie en spelen in op jouw behoefte. Je kan het volgende van onze kraamzorg verwachten:

  • Kleinschalig en dus persoonlijk
  • Nauwe samenwerking met jouw verloskundige
  • Kraamzorg passend bij jouw situatie
  • Kraamzorg voor het hele gezin

 

Gespecialiseerde kraamverzorgenden

Kraamzorg Zuid-Gelderland biedt al meer dan 60 jaar professionele kraamzorg aan. Onze kraamverzorgenden zetten zich net dat beetje extra in om jouw kraamtijd zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de juiste opleiding en een flinke dosis inlevingsvermogen zetten zij zich in met heel hun hart. Maar liefst 98% van de gezinnen waar wij zijn geweest, zouden bij de volgende zwangerschap weer voor onze kraamzorg kiezen. Wat een mooi compliment!

 

Verzorgingsgebied voor onze kraamzorg

Onze naam zegt het al, wij zijn actief in de regio Zuid-Gelderland, Arnhem-Zuid en in alle andere gemeenten tussen Waal en Rijn. Ook kun je kraamzorg bij ons aanvragen als je in de gemeenten Cuijk, Grave, Mook, Molenhoek en enkele gemeenten net over de Duitse grens woont.

Direct kraamzorg regelen

Heb je een vraag of wil je je liever telefonisch aanmelden?

Bel direct met ons of vul het contactformulier in.