Zwanger

Zwanger

Ben je zwanger of heb je de wens om zwanger te worden? De zwangerschap is een bijzondere tijd, waar veel bij komt kijken. Je hebt dan ook vast een aantal vragen. Wat zijn de eerste symptomen van de zwangerschap en hoe herken je dat je zwanger bent? Wat mag je niet eten en drinken tijdens de zwangerschap? Wanneer kan je een afspraak maken voor een echo? Welke zwangerschapscursussen kan je volgen?

slapende baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Alles over zwangerschap

Op de volgende pagina’s lees je meer over de zwangerschap.

zwanger worden

Alles over

zwangerschapssymptomen

Alles over

voeding en drinken

Alles over

tijdlijn van de zwangerschap

Alles over

partners

Alles over

Teun

Kraamverzorgende: Patricia

“Een goed begin is het halve werk” zeggen ze wel eens. Dat is bij kraamzorg natuurlijk extra belangrijk. Hierbij gaat het niet om een klein projectje, maar om het opvoeden van een mensenkind.

Na een zware bevalling hadden wij de behoefte om met z’n drieën rustig bij te komen. Gelukkig kregen wij daarvoor van Patricia alle ruimte. Hierbij was zij niet alleen goede hulp met betrekking tot het opvoeden van een baby, maar was zij een betrokken luisterend oor.

Zonder uitvoerig vooraf te hebben gesproken voelde Patricia haarfijn aan waar onze behoeftes lagen en wat onze visie op opvoeding is. We vonden het erg prettig dat hier weinig woorden voor nodig waren.

Nadat we de deur achter Patricia sloten op de laatste kraamdag misten we haar prettige gezelschap al meteen. We hopen haar in de toekomst nog eens tegen te komen.

Fantastische week aan zorg

Ondanks dat het een drukke periode zou zijn heb ik volledige en goede zorg gekregen. De kraamverzorgende en leerling, die overigens volledig mee werkte hebben een fantastische week aan zorg geleverd. Niet alleen voor mij en de pasgeboren tweeling, ook voor mijn 2 andere kinderen. De adviezen en plannen die gemaakt zijn samen met mij toen 1 van de 2 kindjes teveel afviel hebben er voor gezorgd dat het toch vrij snel weer goed ging. Verder zeer te spreken over alle geleverde zorg

Prettige communicatie

We hebben de communicatie met het bureau als prettig ervaren en we hebben dankzij de kraamverzorgende een hele fijne kraamweek gehad!

Familie Evers

Kraamverzorgende: Jolanda

Op de dag van onze bevalling belde ik jullie op om te horen of jullie voor ons konden betekenen wat we nodig hadden (gewoon 8 uur per dag). Dat konden jullie, maar wat we nog niet wisten is dat jullie zoveel meer konden bieden!

Jolanda werd onze kant op gestuurd en wat een geweldige kraamverzorgster is zij! Dankzij haar snelle actie rondom de borstvoeding, kolven en bijvoeden hebben wij sinds dag 4 een heel tevreden meisje dat goed kon herstellen van de heftige bevalling. Dankzij Jolanda kon ik de rust die ik zo hard nodig heb echt pakken om mijn lichaam te laten herstellen van de zware bevalling.
En daarnaast was Jolanda nog zoveel meer! Een gezellige klets, hulp in het huishouden, schat voor onze oudste en steun en toeverlaat tijdens de kraamtranen.

Enorm bedankt dat jullie ons zo last minute toch deze geweldige kraamweek hebben kunnen bieden. En wauw, wat fijn dat Jolanda voor jullie werkt en veel gezinnen van haar mogen genieten! Bedankt.

Alle ruimte voor ons zelf

Fijne kraamzorg gehad. Hele vriendelijke vrouw en erg toegankelijk. Wij voelden ons erg op ons gemak. Wist haar plaats in huis goed te vinden; gaf ons de ruimte voor onszelf , maar ook juist om er te zijn en samen te oefenen. Heeft erg veel voor ons gedaan!

Fijne toegankelijke Kraamzorg

Duidelijke communicatie met nette intake aan huis en mensen met hart voor het gezin en de baby.

Jordy en Michelle

Kraamverzorgende: Jill

Onze kraamverzorgster ‘Jill’ vroeg mij of ik het leuk zou vinden om een rescensie te schrijven voor jullie site. Natuurlijk wilde ik dit, want wat hebben wij een fijne kraamperiode gehad!
Wij kregen het genoegen met hun topper Jill. Wij kunnen niet anders zeggen dat we enorm fijn geholpen zijn. We hebben veel geleerd van Jill. Haar manier van werken, toegankelijkheid, geduld, professionaliteit en de omgang met ons zoontje Joy sloot goed aan op onze wens in deze zorg. We hadden het niet anders gewild. Dus nogmaals bedankt Jill! We missen je wel een beetje!

Luisteren naar onze wensen

Pittige kraamweek gehad. Maar door de kraamzorg hier goed doorheen gekomen. Ze luisteren naar onze wensen en zagen precies wat we nodig hadden. We zijn ze enorm dankbaar.

baby op buik - Kraamzorg Zuid-Gelderland
zwanger buik - Kraamzorg Zuid Gelderland

Onze kraamzorg

Dit is hoe wij ons onderscheiden

Je krijgt een kraamverzorgende die past bij jouw wensen en situatie. We helpen je op weg, stellen je gerust en beloven je: na een week kan je het zelf.

  • Kraamzorg met heel ons hart
  • Kleinschalig en dus persoonlijk
  • Samenwerking met jouw verloskundige
  • Kraamzorg passend bij jouw situatie
  • Zorg na de kraamtijd