Kraamzorg bij een overleden baby

Kraamzorg bij een overleden baby

Wanneer je het slechte nieuws krijgt dat jullie baby is overleden of niet levensvatbaar is, staat je wereld stil. Wat enorm verdrietig is. Wanneer jullie baby overlijdt is het gewoon mogelijk kraamzorg te ontvangen.

zwangere vrouw bij babybedje - Kraamzorg Zuid Gelderland

Ondersteuning

Je bent moeder geworden en dus kraamvrouw. De kraamverzorgende zal controles doen en waar nodig ondersteunen bij je lichamelijke verzorging. Verder zal zij jullie praktisch ondersteunen bij alles wat er op jullie af komt, zoals het ontvangen van bezoek, lichte huishoudelijke werkzaamheden, het verzorgen van maaltijden. Zij werkt nauw samen met de uitvaartverzorger. Er is gespecialiseerde uitvaartzorg die veel ervaring hebben met ouders die hun baby verliezen, mocht je daar meer informatie over willen, laat het ons weten.

De kraamverzorgende is er ook om samen met jullie herinneringen te maken, die herinneringen gaan jullie steun en troost bieden in de moeilijke tijd die voor jullie ligt. Alles is mogelijk en bespreekbaar met de kraamverzorgende. Geef jullie wensen en behoeftes bij jullie kraamverzorgende aan en zij zal daar op inspelen.

Vul je postcode in

Waar zijn wij actief?

Onze diensten worden aangeboden in de uitgestrekte regio van Zuid-Gelderland en in verschillende gemeenten gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Voor bewoners in Duitsland verstrekken wij enkel kraamzorg indien er een Nederlandse verloskundige bij betrokken is. Benieuwd of wij ook in jouw woonplaats kraamzorg leveren? Doe de postcodecheck!