Kraamzorg in het Ronald McDonaldhuis

Kraamzorg in het Ronald McDonaldhuis

Een op de tien baby’s wordt te vroeg (prematuur) geboren. Deze baby’s liggen vaak weken- of maandenlang in het ziekenhuis. Natuurlijk wil je dan het liefst zo dicht mogelijk bij je baby zijn, maar het is ook belangrijk dat je af en toe even rust neemt. Dit kan, als je in de buurt woont thuis zijn, maar woon je wat verder weg, dan kun je in het Ronald McDonaldhuis verblijven. Even in een huiselijke sfeer zijn, dicht bij het ziekenhuis waar je baby is.

Baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Ondersteuning van kraamverzorgende

Een kraamverzorgende van Kraamzorg Zuid- Gelderland kan jou in het Ronald McDonaldhuis komen ondersteunen en jou en jouw partner begeleiden in deze vaak zorgelijke tijd. Ze ondersteunt jou praktisch bij alle zorg die jij nodig hebt. Veel aandacht gaat vaak uit naar het begeleiden bij het kolven. Maar ze heeft vooral een luisterend oor voor jou en je partner. De kraamverzorgende is er voor jou!

*NB in onze regio verzorgt alleen Kraamzorg Zuid-Gelderland deze dienst.

Vul je postcode in

Waar zijn wij actief?

Wij bieden kraamzorg in de hele regio Zuid-Gelderland en in een aantal gemeenten tussen Arnhem en Nijmegen. Woon je in Duitsland, dan bieden we alleen kraamzorg als je een Nederlandse verloskundige hebt. Ook bieden we kraamzorg in de gemeenten Grave, Mook en Molenhoek.