Nachtzorg

Nachtzorg

De eerste weken na de bevalling kunnen heel zwaar zijn. De nachten zijn vaak kort en gebroken. Overdag en ’s nachts heb je je handen vol aan je baby. Hier door kun je flink vermoeid zijn. Je kunt het gevoel krijgen dat je het niet meer aan kunt en een gevoel van oververmoeidheid krijgen. Daarom is er nachtzorg.

slapende baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Korte en gebroken nachten

Terwijl onze professionele kraamverzorgende ’s nachts voor je baby zorgt, kun jij weer eens een paar nachten doorslapen. Door even bij te slapen krijg je weer energie om het zelf op te pakken. Tijdens je kraamtijd kun je (een aantal van je geïndiceerde) uren besteden aan nachtzorg.

Is je kraamtijd afgelopen? Dan kun je nog steeds gebruikmaken van nachtzorg. Je betaalt er extra voor, maar we geven je een mooie korting op het uurtarief.

gapende baby - nachtzorg - Kraamzorg Zuid Gelderland

Vul je postcode in

Waar zijn wij actief?

Wij bieden kraamzorg in de hele regio Zuid-Gelderland en in een aantal gemeenten tussen Arnhem en Nijmegen. Woon je in Duitsland, dan bieden we alleen kraamzorg als je een Nederlandse verloskundige hebt. Ook bieden we kraamzorg in de gemeenten Grave, Mook en Molenhoek.