Zorg aan ouders met een beperking

Zorg aan ouders met een beperking

Wanneer je een fysieke beperking hebt is het extra belangrijk dat de kraamzorg goed aansluit bij jouw mogelijkheden. Onze kraamverzorgende heeft daar alle aandacht voor en zal samen met jou kijken naar oplossingen voor jouw situatie.

zwangere vrouw bij babybedje - Kraamzorg Zuid Gelderland

Een kraamverzorgende die je begrijpt

Als je als ouder een verstandelijke beperking hebt, dan is het fijn dat jouw kraamverzorgende begrijpt dat ze de tijd voor jou moet nemen om je alles te leren over de verzorging van je baby. Onze kraamverzorgenden die jou komen helpen, hebben een extra opleiding gevolgd, zodat zij jou en jouw partner zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Kraamzorg in Moeder kind huizen

We geven ook zorg in de moeder-kind huizen in de regio en werken daar met een zogenaamd “smoelenboek” zodat bekend is welke kraamverzorgende de zorg komt verlenen.

Vind jouw kraamzorg

Kraamzorg in jouw buurt

Wij bieden kraamzorg in de hele regio Zuid-Gelderland, het gebied tussen Arnhem en Nijmegen en een aantal gemeenten net over de grens in Duitsland. Ook bieden wij kraamzorg in de gemeenten Cuijk, Grave, Mook, Molenhoek en Landerd. Verder zijn we werkzaam in de dorpen: Herpen, Neerloon, Overlangel en Ravenstein.

Met behulp van de postcodecheck in de Kraamzorg Zoeker kom je er gemakkelijk achter of wij ook in jouw woonplaats kraamzorg verlenen.