Babybalance

Babybalance is een platform met video’s over zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je kunt hier naast fysieke kraamzorg gebruik van maken. Het vertegenwoordigt dan 1 uur kraamzorg. Het kan daarmee een mooie aanvulling zijn op de informatie die je van je kraamverzorgende kreeg.


Zorgeloos genieten

De video’s van Babybalance helpen je om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van je kind: van het prille begin van je zwangerschap tot en met drie maanden na de bevalling. Binnen je kraamzorgurenpakket wordt het geïndiceerd en volledig vergoed door je zorgverzekeraar.


Wat krijg je met Babybalance

Je krijgt toegang tot een groot aantal video’s op babybalance.nl. Deze video’s leren je van alles over bijvoorbeeld borstvoeding geven of kolven, een luier omdoen of een kruik klaarmaken. De video’s sluiten naadloos aan op wat je van je verloskundige en kraamverzorgende leert. Je kunt ze ook in de app bekijken.

Plus het e-magazine

Je krijgt ook nog eens exclusief toegang tot het zwangerschaps-e-magazine. Eén pertrimester, vier in totaal. Boordevol informatie.


Plus de kennisquiz

Dit is een extraatje van Babybalance. Je hebt alle informatie en instructievideo’s gezien en past de kennis toe. Met de kennisquiz kun je in je zwangerschap tot in je kraamtijd testen of je alles goed hebt begrepen. Je kunt dit daarna nog een keer met je kraamverzorgende bespreken als iets nog niet helemaal duidelijk is voor je.


Zo werkt het

Tijdens je zwangerschap tot en met je laatste kraamzorgdag kun je een account aanmaken met je persoonlijk verzekeringsgegevens. Doe dat zo vroeg mogelijk in je zwangerschap, dan heb je er zolang mogelijk plezier van. Aanmelden doe je via babybalance.nl