Kraamzorg in Grave

Kraamzorg in Grave

Je bent zwanger, gefeliciteerd! De komst van je baby is een bijzondere gebeurtenis. Een tijd waarin je veel informatie wilt ontvangen over de zwangerschap en de bevalling. Allerlei praktische vragen komen in je op. Wat moet je regelen? Wat kan je allemaal verwachten? Wat heb je nodig tijdens deze periode?

zwangere vrouw bij babybedje - Kraamzorg Zuid Gelderland

Kraamzorg bij jou in de buurt, in Grave

De kraamverzorgende van Kraamzorg Zuid-Gelderland helpt je om de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat doen we al vele jaren, voor heel veel tevreden moeders en vaders.

Kraamzorg Zuid-Gelderland is onder andere actief in Grave. Onze kraamverzorgende staan voor je klaar tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de kraamzorg in Zuid-Gelderland. Kraamzorg Zuid-Gelderland maakt deel uit van het Radboudumc.

Kom met ons in contact

Hoe kunnen we helpen?

Heb jij vragen over zwanger worden, de zwangerschap of over de kraamtijd? Wij geven je graag antwoord op al jouw vragen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

slapende baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Onze kraamzorg

Dit is hoe wij ons onderscheiden

Je krijgt een kraamverzorgende die past bij jouw wensen en situatie. We helpen je op weg, stellen je gerust en beloven je: na een week kan je het zelf.
  • Kraamzorg met heel ons hart
  • Kleinschalig en dus persoonlijk
  • Samenwerking met jouw verloskundige
  • Kraamzorg passend bij jouw situatie
  • Zorg na de kraamtijd