Kraamzorg in Wijchen

Kraamzorg in Wijchen

Er komt een kleine aan, gefeliciteerd! Een hele speciale gebeurtenis voor zowel de moeder als vader. In de periode voorafgaand heb je waarschijnlijk veel vragen en wil je graag goed voorbereid zijn op wat komen gaat, zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling als in de kraamperiode. Allerlei praktische vragen komen in je op. Wat moet er allemaal geregeld worden? Wat kunnen we verwachten? Wat hebben we allemaal nodig?

zwangere vrouw bij babybedje - Kraamzorg Zuid Gelderland

Op zoek naar Kraamzorg in Wijchen?

Kraamzorg Zuid-Gelderland helpt je in Wijchen om de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat doen we al meer dan 50 jaar, voor heel veel tevreden moeders en vaders.

Op zoek naar Kraamzorg in Wijchen? Kraamzorg Zuid-Gelderland is actief in Wijchen en staat voor je klaar tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. En dit doen wij al meer dan 50 jaar in Zuid-Gelderland. Kraamzorg Zuid-Gelderland maakt deel uit van het Radboudumc.

Kom met ons in contact

Hoe kunnen we helpen?

Heb jij vragen over zwanger worden, de zwangerschap of over de kraamtijd? Wij geven je graag antwoord op al jouw vragen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

slapende baby - Kraamzorg Zuid Gelderland

Onze kraamzorg

Dit is hoe wij ons onderscheiden

Je krijgt een kraamverzorgende die past bij jouw wensen en situatie. We helpen je op weg, stellen je gerust en beloven je: na een week kan je het zelf.
  • Kraamzorg met heel ons hart
  • Kleinschalig en dus persoonlijk
  • Samenwerking met jouw verloskundige
  • Kraamzorg passend bij jouw situatie
  • Zorg na de kraamtijd