Kraamzorg Bemmel

Kraamzorg Bemmel

Je bent zwanger, gefeliciteerd! De komst van je baby is een bijzondere gebeurtenis. Waarschijnlijk heb je allerlei praktische vragen over je zwangerschap en bevalling. De kraamverzorgende van Kraamzorg Zuid-Gelderland helpen jou graag tijdens deze periode, zodat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Wat doet de kraamverzorgende?

De kraamverzorgende komt al voor de bevalling in beeld. Onze kraamzorg begint met de assistentie van de verloskundige bij de bevalling. Dit kan ook al bij de poliklinische bevalling in het ziekenhuis zijn. De kraamtijd start zodra de baby geboren is. Tijdens de kraamtijd helpt onze kraamverzorgende je met van alles. Jullie wensen en wat jij, je baby en je gezin nodig hebben staan hierbij centraal. Wat je in elk geval mag verwachten is dat we je ondersteunen bij de verzorging van jou en jullie baby. Daarnaast controleren we jou en de baby en geven we voorlichting en instructies. Behalve de verzorging van jou een je baby, helpt de kraamverzorgster ook met de basis huishoudelijke taken. Lees meer over de taken van een kraamverzorgende.

Kraamzorg regelen in Bemmel

Op zoek naar kraamzorg in Bemmel? Kraamzorg Zuid-Gelderland is onder andere actief in Bemmel en staat voor jou klaar tijdens je zwangerschap, gedurende de bevalling en in de kraamperiode. Dit doen we nu al meer dan 50 jaar!

Aanmelden Kraamzorg Bemmel